December 2020

Beste Zuthemer,
Rondom de feestdagen en in januari is er weer genoeg te doen in Laag Zuthem.

Op tweede kerstdag (donderdag 26 december) organiseert De Omheining de traditionele kerstwandeling. Deze keer start deze vanaf het Trefpunt in Laag Zuthem. Je kunt starten tussen 12:00 en 14:00 uur. Alle informatie lees je hier

Op oudejaarsavond is het Trefpunt open vanaf 22:00 uur. Uiteraard vieren we hier gezamenlijk de jaarwisseling met champagne. Ook na 24:00 uur ben je samen met de buren, vrienden en familie van harte welkom voor een hapje en een drankje. Je muntjes kun je deze avond thuis laten.

Het nieuwe jaar begint goed voor de kinderen. Op donderdag 2 januari organiseren Marinka, Roel en Evelien een filmdag in het Trefpunt. Opgeven graag voor 30 december bij Marinka (Marinka_smit@hotmail.com of 06 – 12 935 007.

Op donderdag 2 januari wordt het oud papier weer opgehaald. In verband met de jaarwisseling wordt de container op donderdag 2 januari al voor 8 uur geplaatst. Het papier wordt zoals u gewend bent ’s avond opgehaald door de vrijwilligers. 

Onze traditionele nieuwjaarsreceptie is op vrijdagavond 10 januari 2020 om 20:00 uur. Een mooie gelegenheid om je dorpsgenoten een goed 2020 te wensen. Uiteraard kijkt Wilfred Eikelboom tijdens deze avond op zijn geheel eigen wijze terug op 2019. En, na het succes van vorig jaar, verzorgen Jarno en Allert de bingo. Er zijn weer leuke prijzen. De zaal is open om 19:30 uur.

Marloes en Gerrie hebben op woensdagochtend 15 januari de koffie weer klaar staan. Kom gezellig langs voor koffie, thee en een praatje.

De herhalingscursus AED is op dinsdagavond 21 januari van 19:30 tot 21:30 uur in het Trefpunt. Heb je ook belangstelling voor een AED cursus? Meld je dan even bij Gerrit van Erven, Langeslag 26.
In januari is er geen Samen aan Tafel. Op 7 februari kun je weer aanschuiven voor een heerlijk diner. Meer informatie hierover in de nieuwsbrief van februari.

Namens het Trefpuntbestuur wens ik je fijne feestdagen en een heel mooi en gezond 2020. We zien je graag in het Trefpunt.

Kloppend hart van Laag Zuthem